söndag den 13 oktober 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-09-27

Nätverkstekniker

Sök tjänsten


Vi söker en driven och kommunikativ nätverkstekniker till vår kund i centrala Stockholm för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt.


Vår kund står inför ett skifte från att ha nätverket helt outsourcat till att ta hem det till egen drift med partner. Idag har kunden mestadels Cisco, men har redan påbörjat ett byte till Juniperswitchar, Fortinetbrandväggar och Fortinet (Meru) Wifi. Konsulten ska hjälpa kunden med förändringsarbetet.

I uppdraget ingår att standardisera en grundkonfiguration av switchstackar, brandväggar och Wifi. Dokumentera och kompetensöverföra samt jobba med förändringsarbete/daglig förvaltning. Du kommer ingå i ett team med tre personer. Resor inom landet kommer att förekomma.

Vi söker dig som har:
Djup kunskap av Juniper EX-Switchar
Djup kunskap av Fortinet brandväggar (SDWAN och Fortimanager)
Lång erfarenhet av Cisco Switchar och Wifi.
Önskvärd erfarenhet av Fortinets (Meru) Wifi. Routing (OSPF och BGP) Switching dokumentatio/ kompetensöverföring.OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-operations och Business IT. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, nätverkstekniker, projektledare samt olika typer av linjeroller.
Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enlig överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070-2222126