tisdag den 17 september 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-08-30

Supporttekniker

Sök tjänsten


Till vår kunds nystartade Servicedesk söker vi flera tekniska supportspecialister som är intresserad av att arbeta inom IT och som trivs med att hjälpa andra.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som supportspecialist kommer du att hjälpa företagets användare med IT-relaterade problem via telefon, mail, chat eller remote. Arbetsuppgifterna kommer att variera och samtliga ärenden hanteras och loggas i ärendehanteringssystem.

Uppkomna problem kan variera mycket i komplexitet och svårighetsgrad. Du behöver vara öppen för ny kunskap och även ha förmåga att avgöra när ett ärende behöver eskaleras till nästa supportled. Har du goda ideér och synpunkter, kommer du bli lyssnad till.

Goda kunskaper inom följande är önskvärt:
Windows 10
Active Directory
Office365
Erfarenhet av remote-verktyg


Du behöver även:
• Ha baskunskaper i ITIL (Incident, Problem, Request & Change)
• Förståelse av SLA:er och vad det innebär
• Ha goda kunskaper i svenska och engelska – i så väl tal som skrift
• Ha kunskap om Officepaketet, gärna Windows 10 samt mobila enheter
• Gärna erfarenhet av liknande roll
• Kunna starta med kort framförhållning och arbeta heltid måndag - fredag enligt schemaläggning.PERSONLIGA EGENSKAPER
Det är viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik och att du har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift. Ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt värderas högt då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Av den anledningen krävs mycket goda kunskaper i framförallt svenska men även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-operations och IT-management. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.

Välkommen med din ansökan!


Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070-2222126