söndag den 13 oktober 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-05-31

Service- och supportintresserad person sökes till kul jobb TILLSATT


Tjänsten passar dig som gillar kombinationen människa-teknik!


Hos vår kund i city erbjuder vi en spännande roll i en händelserik miljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker varje dag.

Om kunden
Vår kund är en av de största inom sin bransch och strävar efter att ge sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter. Egenskaper som värderas högt är engagemang, vilja att ge service utöver det vanliga, att vara lösningsorienterad och initiativrik. Du kommer till en arbetsplats med väl fungerande processer och rutiner där du får stora möjligheter att lära dig av dina arbetskamrater och själv dela med dig av dina erfarenheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ge support avseende IT-relaterade problem. Felavhjälpning och support sker via telefon, mail och remote. Alla ärenden hanteras och loggas i ärendehanteringssystem och ärendena kan variera mycket i komplexitet och svårighetsgrad. Du behöver vara öppen för ny kunskap och även ha förmåga att avgöra när ett ärende behöver eskaleras till nästa supportled.

KOMPETENS OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som älskar problemlösning och har lätt för att sätta kunden i fokus. Om du arbetat med service och kundsupport, gärna som supportspecialist, samt har ett tekniskt intresse och kunnande har du rätt förutsättningar för jobbet. Du behöver inte kunna allt vid start, dina duktiga kollegor kommer hjälpa dig att bli varm i kläderna och du ges stora möjlighet att utvecklas.


VEM ÄR DU?
Du som kommer trivas här är en person som stimuleras av nya utmaningar, och kan agera både självständigt och ihop med dina kollegor. Du har en förmåga att skapa förtroende hos användarna och ger alltid ett trevligt bemötande och är inte rädd för att lära dig nya saker.

Du får:
• Ett kul gäng att dela din vardag med!
• Ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas
• Kompetensutveckling
• Arbeta i centrala StockholmSpråk:
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Start
Omgående eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.

Uppdraget är ett hyrköp med möjlighet till tillsvidareanställning hos kunden.

Om Atrivo

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-operations och IT-management. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson
Måns Kjäll 070 222 21 26