tisdag den 17 september 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-02-22

Configuration manager TILLSATT


Till vår kund i city söker vi en erfaren Microsofttekniker som vill arbeta med att förvalta ett antal Microsoftsystem.


Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att förvalta ett antal inköpta Microsoftsystem. Detta omfattar installation, konfiguration, felsökning, test, att delta i utvecklingsuppdrag, hantera test- och utvecklingsmiljöer, bistå systemägarna och verksamheten med utsökningar, utveckla och förvalta integrationslösningar och kopplingar med interna och externa system.

Kompetenskrav
Du bör vara en rutinerad Microsofttekniker med stort intresse för mjukvara och teknik. Erfarenhet av WIIN, SQL-server, Powershell och MS VBA. Förmåga att utveckla i .NET är ett plus.

Det är viktigt att du har viljan att jobba i team, hjälpa andra och förmågan att dela med dig av din kunskap. Därtill måste du ha driv och viljan att lösa problem snabbt och på nya sätt. Erfarenhet av värdepappersrelaterade system/områden är en fördel men inget krav.

Vi vill att du är van att dokumentera arbetet samt följa uppsatta rutiner. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska. Som person behöver du vara social och initiativrik med god samarbetsförmåga.

VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll