tisdag den 23 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-02-01

IT-koordinator/delprojektledare TILLSATT


Atrivo söker en IT-koordinator/delprojektledare som är van att koordinera och bistå projekt av varierad komplexitet. Du kommer att arbeta som konsult hos Atrivos kund med placering i Stockholm.


OM UPPDRAGET OCH ARBETSUPPGIFTER
Vår kund är aktiv inom bank och finansväsendet och ett av de stora projekten går nu in i ett mer IT-intensivt läge.

I rollen som koordinator kommer du att arbeta med planering och arbetsledning för utrullning, test och implementering i samband med migrering av Server 2008 till Server 2016.

ERFARENHETER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Rollen ställer höga krav på dig som projektledare/koordinator varför vi söker en person med gedigen erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från bank och finansuppdrag.

Som person är du tekniskt kunnig, strukturerad, driven och kommunikativ. Du har en trygg och stabil personlighet och har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och ser till att leverera på utsatt tid.

OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll