tisdag den 23 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-01-17

Projektadministratör/koordinator TILLSATT


Atrivo söker en Projektadministratör som är van att koordinera och bistå projekt av varierad komplexitet. Du kommer att arbeta som konsult hos Atrivos kund med placering i Stockholm.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektadministratör är du delaktig i projekten från uppstart till avslut. Du har tät kontakt med teknikerna i teamet och är den som tillsammans med projektledaren fördelar antalet arbetstimmar inom teamet. Du ansvarar för att ta in underlag och skapa rapporter.

I din roll ingår även att interagera och samarbeta med externa partners, det kan till exempel innebära att i tid se till att berörda har tillgång till rätt dokumentation och teknik eller att det finns nödvändig utrustning på plats vid olika faser i projektet. Du samarbetar med andra administratörer men har ansvar för flera egna projekt som löper parallellt.

Det kan även bli aktuellt med uppgifter kring budget och ekonomisk uppföljning.

ERFARENHETER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Rollen ställer högre krav på dina administrativa förmågor än på ditt tekniska kunnande men det är en fördel om du har erfarenhet av projekt med IT-inriktning. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av koordinerande roller där du ansvarat för uppföljning av projekt- och resursplaner.

Kompetenskrav:
Officepaketet, framförallt Excel och Powerpoint.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Finansiell förståelse.
Inblick/erfarenhet av i IT-branschen.

Meriterande:
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta enligt någon projektmetod.

Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ. Du har en trygg och stabil personlighet och har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och ser till att leverera på utsatt tid.

OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.


Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll