tisdag den 23 juli 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-11-05

Kundtjänstmedarbetare TILLSATT


Har du erfarenhet från kundtjänst eller har du stort intresse för service och support? Då har vi ett jobb som kan passa dig!


Vi söker dig som trivs med att ge förstklassig service och support och har ett ansvarskännande sätt och som uppskattar ett högt tempo på arbetsplatsen. Kanske har du tidigare erfarenhet av en kundtjänstroll där du hanterat inkommande samtal samt ärendehanteringssystem.

Som person bör du vara utåtriktad, förtroendeingivande och stresstålig. Du ger alltid det lilla extra i servicemötet över telefon med kunden och har en förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Du kommer att arbeta med intern service och support där arbetsuppgifterna består av att via telefon, e-mail och remote-verktyg, supporta och guida företagets anställda hos vår kund i centrala Stockholm.

Vi tar även emot ansökningar från dig som snart ska ut i arbetslivet efter avklarade studier. Kanske har du erfarenhet av kundbemötande från extrajobb och har intresse av att hjälpa andra människor? Då tror vi att du kan vara en lämplig kandidat för tjänsten.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är serviceinriktad och brinner för att hjälpa andra människor, du är en god problemlösare och har ett positivt förhållningssätt. Vidare är du glad och framåt samt strukturerad i ditt sätt att arbeta.

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070-2222126