måndag den 24 juni 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-09-28

Servicedeskagent sökes TILLSATT


För vår kunds räkning söker vi dig med god erfarenhet av IT-support och stort tekniskt intresse och som gillar att vara en del av ett lag.


Vår kund är placerad i centrala Stockholm och är ledande i sin bransch. Hos vår kund finns en tydlig företagskultur med stor tilltro till den egna individens förmåga att fatta egna beslut.

Du kommer att ingå i teamet som arbetar med IT-support. Arbetet innebär att ta emot och hantera incidenter, felsöka, åtgärda och även dokumentera.

Vår kunds Service Desk har både första och andra linjens funktion och uppnår genom det en hög lösningsgrad redan vid användarens första kontakt.

ERFARENHET OCH KOMPETENS
För att fungera i den här rollen behöver du vara driven och tycka om att ge god service. Du ska helt enkelt vara tekniskt kunnig med supporterfarenhet och ha en vilja att ingå i ett team som arbetar med människor.

-erfarenhet av IT-support.
-flytande i tal och skrift på svenska, samt goda kunskaper i engelska
-ITIL
-Windows 10.
-Officepaketet.
-Active Directory.

Beskriv din tekniska erfarenhet och vilka tekniska miljöer du har erfarenhet av.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Det är viktigt att du uppfattas som positiv och ser lösningar istället för problem. Att tycka om att felsöka och att åtgärda är en viktig egenskap. Du är ansvarstagande och arbetar självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där alla drar sitt strå till stacken. Att kommunicera är naturligt för dig och något du gärna gör. Du bemöter kunder på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt.

OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070-2222126