tisdag den 23 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-08-30

Lagerarbetare till Humlegårdens Ekolager AB TILLSATT


OM HUMLEGÅRDENS EKOLAGER AB

Humlegårdens Ekolager AB är ett snabbt växande handelsföretag som är marknadsledande i Sverige inom råvaror och utrustning för småskalig ölbryggning. Kunderna är både professionella mikrobryggerier och privatpersoner som brygger öl hemma. Försäljningen sker i huvudsak via e-handel.

Humlegården har cirka 30 medarbetare fördelat på lager och kontor och har under flera år haft en snabb tillväxt. Humlegården finns i fräscha lokaler vid handelsplatsen Bredden (tidigare InfraCity), nära E4 mellan Rotebro och Upplands Väsby. I området finns gott om parkeringsplatser, butiker och restauranger samt goda kommunikationer.


ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande lagergöromål såsom orderexpediering, ompackning av varor, varuutlämning till kund och inleverans av gods. Arbetet är till viss del fysiskt och sker enligt väldefinierade processer och rutiner. Kundkontakt kan förekomma både direkt och via mail och telefon. Arbetstiderna är normalt måndag till fredag kl 7-16. Arbete i varuutlämningen fram till kl 18 förekommer ett par dagar i månaden enligt roterande schema och de dagarna är arbetstiden 9-18.

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt för att lära. Grundläggande datorvana och förmåga att snabbt sätta sig in i nya system är viktigt då hela verksamheten använder olika typer av IT-stöd. Du behöver kunna kommunicera väl på både svenska och engelska. Önskvärt är att du trivs i samverkan med andra människor då vi arbetar i team för respektive process.

MERITERANDE

Erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inget krav då du får en grundlig introduktion och kan växa in i arbetsuppgifterna över tid. Truckkort är meriterande men inte ett krav.

VAD ERBJUDER HUMLEGÅRDEN

Du kommer till en trevlig och öppen arbetsplats med hjälpsamma och kompetenta kollegor där du får stora möjligheter att utvecklas i din roll. Humlegården har kollektivavtal med Svensk Handel och erbjuder avtalsmässig lön, tjänstepension, friskvård och företagshälsovård.

MER OM TJÄNSTEN

I denna rekrytering samarbetar Humlegårdens Ekolager med Atrivo AB.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Jansson på telefon 070-7125546. Urval sker löpande.

Typ av tjänst
Rekrytering till vår kund Humlegårdens Ekolager AB

Omfattning / Varaktighet
Heltid/tillsvidare

Placering
Sollentuna, Bredden (InfraCity)

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Anders Jansson 070 712 55 46