tisdag den 23 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-08-17

Supportagenter till kund i city TILLSATT


Atrivo söker flera tekniska supportspecialister som är intresserad av att arbeta inom IT och som trivs med att hjälpa andra.


ARBETSUPPGIFTER

I rollen som supportspecialist kommer du att hjälpa företagets användare med IT-relaterade problem via telefon, mail, chat eller remote. Arbetsuppgifterna kommer att variera och samtliga ärenden hanteras och loggas i ärendehanteringssystem. Uppkomna problem kan variera mycket i komplexitet och svårighetsgrad. Du behöver vara öppen för ny kunskap och även ha förmåga att avgöra när ett ärende behöver eskaleras till nästa supportled.

Arbetstidens förläggning kan variera, det förekommer arbete kvällstid.

START

Under september 2018

KVALIFIKATIONER

Du som söker har gymnasial IT-utbildning eller YH/KY-utbildning inom IT. Det är positivt om du har något eller några års erfarenhet av arbete i helpdesk. Vi premierar förmågan att i en komplex miljö analysera orsaken till ett problem och snabbt leverera en effektiv lösning.

Goda kunskaper inom följande är önskvärt:

Windows 7
Active Directory
MS Office 2010/2013
Erfarenhet av remote-verktyg

PERSONLIGA EGENSKAPER

Det är viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik och att du har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift. Ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt värderas högt då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Av den anledningen krävs mycket goda kunskaper i framförallt svenska men även goda engelska kunskaper i tal och skrift.

ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.

Välkommen med din ansökan!


Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående

Kontaktperson
Måns Kjäll 070 222 21 26