tisdag den 17 september 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-06-08

Projektadministratör TILLSATT


Atrivo söker en Projektadministratör som vill arbeta halvtid och har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Du kommer att arbeta som konsult hos Atrivos kund med placering i Stockholm.


ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektadministratör på halvtid är du delaktig i projektet från uppstart till avslut och ansvarar för hela projektets administration. Det kan till exempel innebära att du kallar till och protokollför möten, ser till att dokumenthanteringsplanen är uppdaterad, sköter diarieföring och viss fakturering, sammanställer dokumenteringen av projektet. Du har tät kontakt med programledarna och projektledarna. I rollen som projektadministratör ingår även att vara behjälplig då externa parter kommer med förfrågningar eller kommer med begäran om offentliga handlingar. Det finns tydliga rutiner och riktlinjer att följa men det är även viktigt att kunna ta sig an problem med en öppen attityd och ha förmåga att hitta alternativa lösningar.

Det kan även bli aktuellt med arbetsuppgifter kring budget och ekonomisk uppföljning.

ERFARENHETER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av arbete i projekt där du ansvarat för dokumenthantering och uppföljning av projekt- och resursplaner.

Goda kunskaper i Microsoft Office
Erfarenhet av att arbeta med Projectplace
Erfarenhet av administrativt arbete
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande med erfarenhet av Agresso.

Som person är du öppen och bjuder gärna in till dialog och samverkan. Du är tydlig i din kommunikation och anpassar dig efter mottagarens förutsättningar. För att passa till tjänsten behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt med god förmåga att prioritera. Du är duktig på att samarbeta och att skapa och bevara goda relationer.

OM ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Halvtid, 50%

Placering
Stockholm

Start
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070 222 21 26 eller Anna Schager 070 830 43 75