tisdag den 17 september 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-06-05

Atrivo söker supportspecialister till Bonnier TILLSATT


Till vår kunds servicedesk söker vi flera supportspecialister som kommer att svara för första och andra linjens support. Du kommer att ingå i ett glatt team som gillar felsökning.


ARBETSUPPGIFTER
Bonniers har sin servicedesk i Fredhäll i Stockholm och du kommer tillsammans med övriga i teamet arbeta med användarstöd, felsökning samt enklare konfiguration.

Felavhjälpningen sker via mail, telefon, på plats och remote. Alla ärenden registreras och dokumenteras i ärendehanteringssystem och kunden arbetar enligt ITIL.

EFTERFRÅGAD KOMPETENS
-Erfarenhet av IT-support.
-Förståelse för ITIL processen.
-Vana av att dokumentera. Erfarenhet av att ha arbetat i ett ärendehanteringssystem.
-Arbetat med remote-verktyg
-Office 365
-Windows 7/10
-Mac
-Active Directory
-MS Office

Du behöver behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
Arbetet sker med rullande fem-veckors schema (dagtid).

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en glad och öppen person som har lätt för att samarbeta och trivs i kontakten med andra människor. Ett stort tekniskt intresse och serviceinriktat sätt är viktigt för att trivas i rollen. Vi ser gärna att du har förmåga samt vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga kollegor.

Du behöver vara en god kommunikatör och ha lätt för att ta egna initiativ. Då arbetet sker i en miljö med högt tempo är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera kundernas behov, du ska kunna ge service utöver det vanliga och bygga upp en god och långvarig relation till kunden.

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Fredhäll

Start
Omg eller efter överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll