tisdag den 17 september 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-05-31

Kundtjänst och IT-support TILLSATT


Har du erfarenhet från kundtjänst eller har du stort IT-intresse? Då har vi ett jobb som kan passa dig!


ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med intern IT-support där arbetsuppgifterna består av att via telefon, e-mail och remote-verktyg, supporta och guida företagets anställda hos vår kund i centrala Stockholm.

ERFARENHET/KOMPETENSKRAV

För att klara detta arbete är det viktigt att du har god kännedom om Microsofts produkter, så som exempelvis Officepaketet. Du är van att tala i telefon, har lätt att lära dig nya tekniker/program, har en god pedagogisk förmåga samt ett stort intresse av IT. En bra bakgrund för denna tjänst kan vara att du arbetat i kundtjänst/helpdesk.

Vi tar även emot ansökningar från dig som snart ska ut i arbetslivet efter avklarade studier. Kanske har du erfarenhet av kundbemötande från extrajobb eller goda IT-kunskaper och intresse av att hjälpa andra människor? Då tror vi att du kan vara en lämplig kandidat för tjänsten.

MERITERANDE

Erfarenhet av Active Directory och kunskap om ITIL är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är serviceinriktad och brinner för att hjälpa andra människor, du är en god problemlösare och har ett positivt förhållningssätt. Vidare är du glad och framåt samt strukturerad i ditt sätt att arbeta.

ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Tillsvidare

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Placering
Centrala Stockholm

Start
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070 222 21 26 eller Anna Schager 070 830 43 75