tisdag den 23 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-04-06

Supporttekniker med ledarerfarenhet till myndighet i city TILLSATT


Till vår kunds helpdesk söker vi en erfaren tekniker med högt driv som förutom ordinarie helpdeskarbete ska koordinera och effektivisera processerna samt arbetsuppgifterna.


Vår kund finns centralt i Stockholm och du kommer tillsammans med övriga i teamet arbeta med användarstöd, felsökning av klienter och skrivare samt affärssystem.

Felavhjälpningen sker via mail, telefon samt onsite. Kunden arbetar enligt ITIL och alla ärenden registreras och dokumenteras i ett ärendehanteringssystem.

Den vi söker behöver vara duktig på att kunna fånga upp problematik, leveransbehov eller andra frågeställningar från organisationen samt förbättra supportprocesserna.

EFTERFRÅGAD KOMPETENS
-Erfarenhet av IT-support
-Kunskap om ITIL-processerna
-Vana av att dokumentera
-Erfarenhet av arbete i ett ärendehanteringssystem
-Arbetat med remote-verktyg
-Windows 10
-Active Directory
-Win server
-Hårdvara
-MS Office
-Bör ha högskoleutbildning, gärna Data- systemvetenskap

Du behöver behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en glad och öppen person som har lätt för att samarbeta och trivs i kontakten med andra människor. Du behöver vara en god kommunikatör och ha lätt för att ta egna initiativ.

Du ska ha erfarenhet av att leda andra och driva grupper mot ett bestämt mål.

Då arbetet sker i en miljö med högt tempo är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera kundernas behov, du ska kunna ge service utöver det vanliga och bygga upp en god och långvarig relation till kunden.

Du är van och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga kollegor. Som person är du flexibel och pedagogisk.

Ett stort tekniskt intresse och serviceinriktat sätt är viktigt för att trivas i rollen.

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Maj

Kontaktperson
Måns Kjäll