söndag den 13 oktober 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Vårt erbjudande

Ett fungerande IT-stöd är idag en nödvändighet för alla företag. Att flexibelt kunna hantera arbetstoppar och olika typer av vakanser har blivit ett måste. Genom att hyra personal får ni snabbt tillgång till kvalificerad kompetens utan långa och tidskrävande rekryteringsprocesser.

Vårt mål är att alltid ge bäst valuta för pengarna och det är ingen hemlighet att vi lyckas tack vare kreativa, nytänkande och energiska medarbetare. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vårt utbud av tjänster för att möta våra kunders önskemål. Ofta är den sociala kompetensen hos en konsult minst lika viktig som den tekniska, man måste passa in. Genom en noggrann rekryteringsprocess och lång branscherfarenhet har vi en unik förmåga att hitta konsulter som passar just ert behov.

Genom egen personal men även genom vårt nätverk av erfarna konsulter kan vi erbjuda specialistkompetens inom support, IT-infrastruktur samt inom ledning och styrning. Många av konsulterna har tidigare arbetat i större företag där de samlat på sig både värdefull branschkunskap och kompetens om olika tekniska plattformar och system.