tisdag den 26 mars 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-10-26

Infrastrukturtekniker Active Directory TILLSATT


Till vår kunds infrastruktur-team söker vi en Microsofttekniker med goda kunskaper inom Active Directory. Kunden ska flytta ihop hela AD-strukturen som finns idag till ett och samma AD.


ARBETSUPPGIFTER

Kundens miljö är Microsoftbaserad och en stor del av arbetet kommer att vara fokuserat på Microsoft Active Directory avseende drift samt projektgenomförande.

Kunden har 130 olika bolag i koncernen, alla med egna AD´n. De har i mån av tid börjat konsolidera in dessa i befintligt AD, dock långt ifrån klart.

I det dagliga arbetet kommer du att beröra följande områden:

Active Directory (GPO, DNS/DHCP Services)
Federation Services och DirSync.
Microsoft Office 365
Power Shell script
WAN/LAN
Citrix
SCCM

Arbetet innebär mycket problemlösning och analysering, både individuellt och tillsammans med de andra driftteknikerna inom infrastruktur-teamet samt med andra grupper inom IT. En viktig del är att löpande utvärdera de lösningar som finns för att säkerställa att uppsatta krav följs och uppnås.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Vår kund söker en person som är engagerad och ansvarstagande med en ödmjuk och lyhörd inställning gentemot medarbetare, kunder och användare. Du har flera års erfarenhet av ovanstående teknikområden, framför allt inom Active Directory. I ditt CV önskar vi att det tydligt framgår hur du arbetat inom Active Directory-området.

Då kunden arbetar enligt ITIL är det en fördel om du har erfarenhet av att arbeta enligt de processerna och såklart ett plus om du är certifierad. Säkerhetsrelaterad kompetens kring Microsoft AD är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift är ett krav.

OM ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
6 månader med option på förlängning

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll