tisdag den 26 mars 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-10-15

Client Management support för Apoteket TILLSATT


Nu söker vi en social och driven tekniker som trivs med att hjälpa andra.


Du blir erbjuden en spännande roll i en händelserik miljö och blir en viktig person på plats där du lär dig nya saker varje dag. Här kommer du jobba mot alla användare på huvudkontoret samt alla Apotek i Sverige, från Apotekets huvudkontor i Solna.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med Client Management support på huvudkontoret där du kommer att supportera användare som besöker oss och behöver hjälp med sina IT-relaterade problem samt kontinuerligt arbeta i vårt ärendehanteringssystem med incidenter. Utöver det kommer du även att få gå runt i huset i vissa fall och hjälpa användare på plats, se till att konferensrum har fungerande teknik, installera datorer mm.

Du kommer att vara en av tre personer i CMS-gruppen och du kommer att jobba tätt med de övriga i grupperna som ingår i Helpdesk.

Du kommer att arbeta måndag-fredag kl 8-17.

Uppdraget är ett hyrköp med möjlighet till tillsvidareanställning hos kunden.

VEM ÄR DU?
Du som kommer trivas här är en person som stimuleras av nya utmaningar, och kan agera både självständigt och ihop med dina kollegor. Du har en förmåga att skapa förtroende hos användarna, är serviceminded och ger alltid ett trevligt bemötande och är inte rädd för att lära dig nya saker.

Du har tidigare:
• Jobbat som supporttekniker, gärna i en händelserik miljö.
• Teknisk kunskap om Exchange, Office 365, Active Directory, Skrivare
• Gode kunskaper inom Windows 7 och 10.


Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/Hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Tillsvidare

Ersättning
Enligt överenkommelse

Placering
Solna

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll 070-2222126