måndag den 24 september 2018 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2017-10-03

Team manager onsite i city TILLSATT


Till vår kund söker vi en tekniskt kunnig person med gott ledarskap och ett prestigelöst sätt och som har kapacitet att verka som team manager för en grupp onsite-tekniker.


OM UPPDRAGET
Vi söker en person som ska gå in som chef för on-site grupperingen hos vår kund i city.

Uppdraget handlar om att bygga upp kundens interna supportfunktion, många rutiner och processer finns redan på plats, och teamet behöver stöd och uppmuntran att dokumentera processer och skapa stöd i KPI:er. Det är idag åtta personer i teamet.

Du kommer att arbeta som team manager hos vår kund som är en del av en global koncern. Uppdraget innebär att leda och fördela arbetet i teamet.

Din roll kommer att innebära att hjälpa gruppen med prioriteringar, etablera processer och rutiner, sköta rekryteringar och budget.

ERFARENHET OCH KOMPETENS

Vi ser gärna att du har arbetat i en ledande position med teknisk inriktning, tex som IT-chef, operativt IT-ansvarig eller som teknisk projektledare. Det är positivt om du har en bred teknisk kunskap för att kunna vägleda och hjälpa medarbetarna med prioritering och i val av tillvägagångssätt.

Du behöver ha lätt för att kommunicera och ha en god förmåga att prioritera vid hög arbetsbelastning. Du är en ”doer” samtidigt som du har förmåga att tänka strategiskt. Vi önskar att du är van vid att sätta dig in i och se verksamhetens behov.

Ett krav är att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

START: Omgående eller enligt överenskommelse

PLACERING: Stockholm city

OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll