måndag den 24 september 2018 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2017-09-29

Supporttekniker second line till kund på Södermalm TILLSATT


Nu söker vi en ansvarsfull och tekniskt kunnig person för arbete som first och secondline support i vår kunds Service Desk.


OM UPPDRAGET
Kunden har för att möta behov primärt gällande övervakning och incidenthantering etablerat en IT Support 2:e linje.

Supportens huvudfokus är att enhetligt möta användare och kundens kunder när de upplever problem i de system som Kundnära IT förvaltar.

Supporten skall jobba för att säkerställa hög driftstabilitet. Detta genom att införa instruktioner, utföra övervakning av system och driva ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifterna innebär felsökning och support åt företagets anställda avseende den teknik och de applikationer man använder inom företaget. Du kommer att vara placerad i vår kunds Service Desk och arbeta via telefon, mail och remote. Det är även vanligt med djupare och mer komplex felsökning samt felavhjälpning.

EFTERFRÅGAD KOMPETENS OCH ERFARENHET
Minst ett års erfarenhet av arbete som supporttekniker och med tillräcklig kunskap om IT-support för att kunna göra kloka prioriteringar.

Van att arbeta med följande; Windows7/10, Active Directory, Officepaketet, fjärrstyrningsverktyg, ärendehanteringssystem, mobiltelefonsupport.

Talar och skriver flytande på svenska och engelska.

• Serviceorienterad för att möta användare och kunder
• Initiativtagande att driva förbättringar som medför stabila system och där med hög tillgänglighet för kunder och användare
• Förståelse kring IT och processer som stödjer IT
• Bred IT kunskap, med fokus att fördjupa/bredda kunskapen kring IT Support applikatorisk och tekniskt
• Viktigt att personen är självgående, initiativtagande och strukturerad

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du ska vara serviceminded med vana att leverera god service även under stundtals stor arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i team och delar naturligtvis med dig av dina kunskaper och erfarenheter, att lära sig nya saker ser du som något positivt.

Är du även ansvarsfull och positiv så kommer du att passa in i teamet.

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara!
Välkommen med din ansökan.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Södermalm

Start
Omg eller efter överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll