måndag den 24 september 2018 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2017-09-14

Supporttekniker till SATS i Sundbyberg TILLSATT


Vår kund behöver förstärka sitt supportteam i Sundbyberg med ytterligare en teknisk och hjälpsam supportspecialist.


OM KUNDEN
Vår kund är väletablerad inom sin bransch, finns i hela Norden och sysselsätter 2000 heltidsanställda. Vår kund bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter inom sin bransch. Ett tydligt mål är att förbättra människors hälsa och livskvalitet och man vill erbjuda en arbetsplats där medarbetarna utvecklas, känner arbetsglädje och mår bra.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att ge support gällande IT-relaterade frågor. Det handlar bland annat om att hjälpa till med system, utrustning, behörigheter och beställningar. För att klara arbetsuppgifterna behöver du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Det är en fördel om du har lätt för att lära dig nya saker och tycker om att hjälpa andra människor.
Du kommer att ingå i ett team som arbetar med support och placeringen är i Sundbyberg.

ERFARENHET/KOMPETENS
Erfarenhet från arbete i någon IT-support är ett krav, minst sex månader. Du har erfarenhet och kunskaper i Active Directory, ITIL, Windows 8 och 10, Microsoft Office 2010, Onedrive samt Office 365.

Språk: Svenska och engelska, merit om du kan norska och finska.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar kontakten med olika typer av människor.

START
Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Sundbyberg

Start
Omgående eller efter överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll