tisdag den 17 juli 2018 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2017-06-21

Erfaren Supporttekniker till kund i City TILLSATT


Till vår kund söker vi en erfaren supporttekniker som kommer att arbeta med att stötta användare både remote och on-site. Du kommer att ingå i ett kompetent supportteam och får stora möjligheter till vidareutveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Vår kund finns centralt i Stockholm och du kommer tillsammans med övriga i teamet arbeta med användarstöd, felsökning samt konfiguration. Felavhjälpningen sker via mail, telefon och remote men även on-site. Alla ärenden registreras och dokumenteras i ärendehanteringssystem.

EFTERFRÅGAD KOMPETENS
- Erfarenhet av IT-support.
- Windows 7
- Office 365
- Active Directory
- HP-skrivare
- Arbete med remote-verktyg
- Vana av att dokumentera.
- Erfarenhet av att ha arbetat i ett ärendehanteringssystem.

Du behöver behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en glad och öppen person som har lätt för att samarbeta och trivs i kontakten med andra människor. Ett stort tekniskt intresse och serviceinriktat sätt är viktigt för att trivas i rollen. Vi ser gärna att du har förmåga samt vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till övriga kollegor.
Du behöver vara en god kommunikatör och ha lätt för att ta egna initiativ. Då arbetet sker i en miljö med högt tempo är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera användarnas behov, du ska kunna ge service utöver det vanliga och bygga upp en god och långvarig relation till kunden.

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Anställning

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Centralt Stockholm

Start
Omgående

Kontaktperson
Peter Herzig 070-6050775