tisdag den 17 juli 2018 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2017-06-01

Supporttekniker till SATS TILLSATT


Vår kund behöver förstärka sitt supportteam i Sundbyberg med ytterligare en teknisk och hjälpsam supportspecialist.


OM KUNDEN
Vår kund är väletablerad inom sin bransch, finns i hela Norden och sysselsätter 2000 heltidsanställda. Vår kund bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter inom sin bransch. Ett tydligt mål är att förbättra människors hälsa och livskvalitet och man vill erbjuda en arbetsplats där medarbetarna utvecklas, känner arbetsglädje och mår bra.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår att ge support gällande IT-relaterade frågor. Det handlar bland annat om att hjälpa till med system, utrustning, behörigheter och beställningar. För att klara arbetsuppgifterna behöver du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Det är en fördel om du har lätt för att lära dig nya saker och tycker om att hjälpa andra människor.

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med support och placeringen är i Sundbyberg.

ERFARENHET/KOMPETENS
Erfarenhet från arbete i någon IT-support är ett krav, minst sex månader. Du har erfarenhet och kunskaper i Active Directory,Windows 8 och 10, Microsoft Office 2010, Onedrive samt Office 365.
Det är meriterande om du har arbetat enligt ITIL.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är positiv, driftig och brinner för att hjälpa till. I rollen som konsult är det viktigt att du är social och gillar kontakten med olika typer av människor.

START
Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning / Varaktighet
Tillsvidare

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Sundbyberg

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll